SIRIUS PLUS d.o.o. deluje kot razvojno-internetno podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem lastnih računalniških programov, programov po naročilu in izdelavo spletnih strani. Oblikovali smo uspešen programerski tim, ki je kos tudi zahtevnejšim nalogam.

Sinergija strokovnega znanja mladih, vendar izkušenih strokovnjakov s področja informatike, ekonomije in oblikovanja ter specializacija predmeta poslovanja na internetu so zagotovila, da vsem našim strankam ponudimo resnično kvalitetno izvedbo in servisiranje storitev ter produktov.

S svojim delovanjem želimo ustvariti okolje, ki bo našim strankam, zunanjim in notranjim sodelavcem, zagotavljalo prijetne dolgoročne in uspešne poslovne odnose. Osnovna dejavnost podjetja je razvoj inovativnih programskih rešitev. Za obvladovanje dokumentacije se v podjetju razvija lastna programsko informacijska tehnologija, ki omogoča ohranjanje prednosti pred konkurenco.

Posebno ponosni smo na programski paket Delovodnik - SIRIUS PLUS , ki hitro pridobiva nove zadovoljne uporabnike, saj ustreza standardu ISO 9001 za kakovost in standardom Pošte Slovenije.

Osnovni podatki:
 
SIRIUS PLUS d.o.o.
Pipanova cesta 4a
4208 Šenčur
Slovenija
 
DŠ: SI65317157
TRR: SI56 6100 0000 5468 625, Delavska hranilnica d.d.
 
T: +386 (0)4 25 11 218
M: +386 (0)41 542 185
E: info@siriusplus.si
 
   
Windows različica aplikacije ni več na voljo.
Prosimo izpolnite povpraševanje za spletno aplikacijo na naslovu
www.e-delovodnik.si